Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Kansi ja Voiveitsi -tuotteen takana olemme me:

Theresmore Oy / KitchenLine Finland
Nuijamiestentie 9
37120 Nokia
Suomi

Verkkosivustomme osoite on: https://www.kansijaveitsi.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme:

  • Tuotteet joita olet katsonut. Käytämme tätä, esimerkiksi, kun näytämme tuotteita joita olet äskettäin katsonut.
  • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi. Näiden avulla arvioimme verojen ja toimituskulujen määrän, varsinkin myöhemmin tilausalueen laajentuessa.
  • Toimitusosoite. Kysymme tätä, jotta voimme esimerkiksi arvioida toimituskulut ennen, kuin teet tilauksen.
    Käytämme evästeitä myös, jotta säilytät ostoskorin sisällön kun selaat sivustoa.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten

  • nimi,
  • laskutusosoite,
  • toimitusosoite,
  • sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • ja valinnaiset käyttäjätilin tiedot kuten käyttäjätunnus ja salasana.

Käytämme näitä tietoja näihin tarkoituksiin:

  • Lähettääksemme tietoja tilistäsi ja tilauksesta
  • Vastataksemme pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
  • Käsitelläksemme maksuja ja estääksemme petollista toimintaa
  • Luodaksemme käyttäjätilisi kauppaamme
  • Noudattaaksemme kaikkia lain velvotteita, kuten verojen maksaminen
  • Parantaaksemme kaupan tarjontaa
  • Lähettääksemme markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä.

Jos luot tilin, tallennamme nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron joita käytetään kassalla täyttämään kenttiä tulevissa tilauksissa.

Me emme tallenna luottokorttisi tietoja, vaan ne kulkevat maksunvälittäjän (Paytrail) kautta. Me saamme ainoastaan tiedon onnistuneesta maksusta.

Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit, jos kirjoitat sellaisia.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle, keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomakkeista talletamme ne tiedot, jotka lomakkeeseen kirjoitat, jotta voisimme vastata viestiin ja suorittaa asiakaspalvelua.

Evästeet

Jos luot palveluun asiakastilin ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään, asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivusto ei käytä analytiikkaa.

Kenelle jaamme tietosi

Jos pyydät salasanan palauttamista, IP-osoitteesi liitetään mukaan palautussähköpostiisi.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä yllä mainittuihin tarkoituksiin. Säilytämme tietoja niin kauan, kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä. Esimerkiksi, säilytämme tilausten tiedot vuodeksi verotusta ja kirjanpitoa varten. Nämä sisältävät nimen, sähköpostiosoitteen ja laskutus- ja toimitusosoitteet.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Ketkä tietoihisi pääsevät käsiksi

Tietoihisi pääsevät käsiksi tilauksia käsittelevä henkilökunta. Vianselvitystä varten palveluntarjoajamme Adarok Oy voi perustellusta syystä käsitellä henkilötietojasi oman tietosuojalausuntonsa periaatteiden mukaan.

Maksut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Mitä jaamme muiden kanssa

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Antamiasi henkilötietoja ei lähetetä EU:n eikä niitä säilytetä EU:n ulkopuolella. Palvelun sinulle lähettämät sähköpostit reititetään Amazon AWS-palvelun Frankfurtin datakeskuksen kautta. Sähköpostin lopullinen reititys ei kuitenkaan ole meidän käsissämme, riippuen siitä, missä käyttämäsi sähköpostipalvelin sijaitsee.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Kaikki verkkopalvelussamme antama tietosi suojataan niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki antamasi arkaluontoinen tieto suojataan salauksella, jotta kukaan ulkopuolinen taho ei pääse siihen käsiksi. Käytämme verkkokaupassamme SSL-salausta, joka on internetin yleisimmin käytetty salausjärjestelmä ja jota käyttävät muun muassa verkkopankit oman tiedonsiirtonsa turvaamiseksi.

Meillä ja palveluntarjoajallamme on käytössämme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvallisuusmenettelyt, joilla suojaamme kaikkia hallussamme olevia tietoja katoamisen, väärinkäytön, luvattoman käytön, luovuttamisen, muutosten ja tuhoamisen varalta.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietomurron tapahtuessa teemme tietoturvaloukkauksesta ilmoituksen lain edellyttämällä tavalla. 

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Emme kerää henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.